3.kolo RHLS 2022 – Sp.Belá

RHLS sa po týždňovej pauze presunula do hasičského areálu v Strážkach. Domáci hasiči, hasiči zo Spišskej Belej organizovali kolo kde sa bežalo na dve trate. Pre chalanov to bola generálka pred očakávaným Superpohárom.

Tradične už súťaž odštartovali príhovory zástupcov mesta Spišská Belá a predsedu ligy. Súťaž ktorú sprevádzali mnohé netradične podmienky- dve trate a terče s časomierou, ktoré určite hnali prúdarov za lepšími výkonmi.  Rýchle trate, slnečné počasie, sem-tam nejaký mráčik a vetrík. Poveeternostné podmienky ideálne, mohlo sa začať súťažiť-

V ženskej kategórií si sily zmeralo dokopy 8 tímov, z toho jeden tím bol neligový – ženy zo Spišského Štvrtku , ktoré si ale svojím výkonom vybojovali prvé miesto s časom 17:30 a na pravom prúde brali aj ocenenie za najrýchlejší zostrek (16:01) . V pätách im boli baby z Bijacoviec ktoré zostrelili terče v čase 17:59 (Ľ:17:02) a to im prinieslo striebornú priečku. Na najnižší stupienok na bedni sa postavili dorastenky z Liptovskej Teplej ktoré zapisovali čas 18:04 (P:16:65) z prvého pokusu.

Poďme do mužskej kategórie, tam tých tímov bolo o čosi viac. 17 ligových a 3 neligové tímy (Spišský Štvrtok, Lúčka a Reľov B). Najviac sa na tomto kole darilom ostrieľaným borcom zo Štôle ktorí si do výsledkovej listiny zapísali čas z prvého pokusu 14:24 (P:14:22). Druhé miesto si ku koncu druhého súťažného kola zabezpečili chalani z Lúčky s časom 14:37, ľavý prúdar získal ocenenie za najrýchlejší zostrek ktorý mal hodnotu 13:73. A na treťom mieste sa umiestnili obhajcovia titulu z Bystrej s časom 14:50 (P:14:41).

Všetkým zúčastneným ďakujeme a dúfame že sa Vám u nás páčilo, pevne veríme že sa u nás o rok stretneme znova v ešte hojnejšom počte!

AdresaBijacovce 7, 053 06 Bijacovce

© Copyright rhls.sk -  2024. All Rights Reserved.